Yamaha

Yamaha Kodiak 700 .

€ 10 704,74 BTW verrekenbaar
*** Missing
Kodiak700
686 cm³
cv
Benzine
Olive Green
Automaat
1 km

Omschrijving


Dompel jezelf onder in Ontdekkingsreizen met de Yamaha Kodiak 700 - Krachtig, Wendbaar, Betrouwbaar!

Betreed de wereld van ongeëvenaarde off-road avonturen met de Yamaha Kodiak 700, een ATV die is gebouwd voor krachtige prestaties en duurzaamheid. Of je nu het ruige terrein verkent of nuttige taken op de boerderij uitvoert, de Kodiak 700 staat paraat om de uitdagingen van het off-road leven aan te gaan.

De Kodiak 700 wordt aangedreven door een robuuste 686cc-viertaktmotor die krachtig genoeg is voor de zwaarste taken en veeleisende terreinen. Met elektronische brandstofinjectie biedt deze ATV responsieve vermogensafgifte en brandstofefficiëntie, waardoor je urenlang kunt genieten van krachtige prestaties.

Het chassis van de Kodiak 700 is ontworpen voor optimale wendbaarheid en stabiliteit op diverse terreinen. De onafhankelijke wielophanging en de krachtige remmen zorgen voor een soepele rit en betrouwbare controle, of je nu door modderige paden navigeert of steile hellingen beklimt.

Met zijn stoere, utilitaire ontwerp straalt de Kodiak 700 kracht en betrouwbaarheid uit. Het comfortabele zadel en de ruime voetsteunen maken lange ritten comfortabel, terwijl de stevige bagagedrager en trekhaak je in staat stellen om ladingen te vervoeren en taken uit te voeren.

Of je nu een ervaren off-road rijder bent of net begint aan je avontuurlijke reis, de Yamaha Kodiak 700 is de ultieme metgezel voor al je off-road activiteiten. Bezoek onze showroom vandaag nog en ontdek waarom de Kodiak 700 de standaard zet voor duurzame kracht en veelzijdigheid in de wereld van ATV's. Ga verder dan de gebaande paden en laat de Kodiak 700 je gids zijn naar onbegrensde off-road vrijheid!