Yamaha

Yamaha X-Max 300 Tech Max

+1
€ 6 267,56 BTW verrekenbaar
*** Missing
Xmax
292 cm³
21 kw / 29 cv
Benzine
Power Grey
1 km

Omschrijving


Betreed de Luxe Wereld van Touring met de Yamaha Xmax 300 Tech Max - Nu Inclusief Handige Topkoffer!

Stap in de toekomst van stadsreizen met de Yamaha Xmax 300 Tech Max, de ultieme combinatie van elegantie, technologie en praktische functionaliteit. Met zijn verfijnde ontwerp en geavanceerde functies, tilt de Xmax 300 Tech Max het concept van stadsvervoer naar een hoger niveau, en nu inclusief een handige topkoffer voor extra veelzijdigheid.

De Xmax 300 Tech Max wordt aangedreven door een krachtige 292cc-viertaktmotor, waardoor je met gemak door het stadsverkeer navigeert en ook buiten de stad moeiteloos de snelweg op kunt. De vloeistofgekoelde motor levert niet alleen betrouwbare prestaties, maar ook een uitstekende brandstofefficiëntie.

Met het strakke en moderne ontwerp valt de Xmax 300 Tech Max op in de menigte. Het gestroomlijnde silhouet wordt benadrukt door de opvallende LED-verlichting en het kenmerkende Xmax-design. De geavanceerde cockpit, inclusief een helder digitaal display en intuïtieve bedieningselementen, biedt een futuristische uitstraling en gemakkelijke toegang tot alle informatie.

Wat de Xmax 300 Tech Max echt onderscheidt, is de toevoeging van de praktische topkoffer. Of je nu boodschappen doet, je helm veilig opbergt of wat extra bagage meeneemt voor een weekendje weg, de topkoffer voegt een extra laag van gebruiksgemak toe zonder afbreuk te doen aan de gestroomlijnde esthetiek van de scooter.

Of je nu een doorgewinterde stadsreiziger bent of net begint aan je tweewielige avontuur, de Yamaha Xmax 300 Tech Max met topkoffer biedt de ultieme combinatie van comfort, stijl en functionaliteit. Bezoek onze showroom vandaag nog en ontdek waarom de Xmax 300 Tech Max de norm zet voor premium scooters in de stad. Ervaar de vrijheid van moeiteloos reizen met de Yamaha Xmax 300 Tech Max - waar stijl en functionaliteit samenkomen!