Yamaha

Yamaha X-Max 300 Tech Max

€ 6 117,56 BTW verrekenbaar
*** Missing
XMAX300
292 cm³
21 kw / 29 cv
Benzine
Power Grey
1 km

Omschrijving


Ontketen de Technologische Perfectie van de Yamaha XMAX 300 Tech Max - Nu met een Verlaagde Prijs!

Stap binnen in de toekomst van stadsvervoer met de Yamaha XMAX 300 Tech Max - een ultieme combinatie van technologie, stijl en prestaties. En nu is het nog beter, want we hebben de prijs verlaagd, zodat je kunt genieten van ongekende innovatie tegen een nog toegankelijkere prijs.

De XMAX 300 Tech Max is ontworpen om je dagelijkse rijervaring te transformeren. Met zijn krachtige 300cc-motor en vloeiende automatische transmissie biedt deze scooter niet alleen indrukwekkende acceleratie, maar ook het gemak van moeiteloos schakelen in het drukke stadsverkeer.

Wat de Tech Max onderscheidt, is zijn geavanceerde technologische uitrusting. Het Smart Key-systeem maakt het mogelijk om de scooter te starten zonder zelfs maar je sleutels tevoorschijn te halen, terwijl het geavanceerde LCD-dashboard je voorziet van essentiële informatie met een futuristisch tintje.

Met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling is de XMAX 300 Tech Max niet alleen een technologisch meesterwerk, maar ook een symbool van stijl op de weg. Het royale zadel biedt comfort voor zowel korte ritten als langere reizen, terwijl de opbergruimte onder het zadel en het handige handschoenenkastje de praktische kant van deze scooter benadrukken.

Of je nu een doorgewinterde rijder bent of net begint aan je tweewielige avontuur, de Yamaha XMAX 300 Tech Max biedt een ongeëvenaarde combinatie van technologie en comfort. En nu is het jouw kans om deze ultieme stadscooter te bezitten met een prijsverlaging die hem nog aantrekkelijker maakt.

Wacht niet langer - bezoek onze showroom vandaag nog en ontdek waarom de Yamaha XMAX 300 Tech Max de standaard zet voor geavanceerd stadsvervoer. Neem plaats, activeer het Smart Key-systeem en laat deze technologische meester je begeleiden naar een nieuwe dimensie van rijplezier. Het is de toekomst van mobiliteit, nu binnen handbereik.