Yamaha

Yamaha XSR 700 .

+2
€ 8 158,51 BTW verrekenbaar
*** Missing
XSR700Xtribute
689 cm³
55 kw / 75 cv
Benzine
TECH BLACK
1 km

Omschrijving


Ontdek de Tijdloze Elegantie van de Yamaha XSR 700 Tribute Edition!

Stap in de wereld van eerbetoon en bewondering met de Yamaha XSR 700 Tribute Edition, een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van Yamaha's iconische motorfietsen. Elk detail van deze limited edition ademt een nostalgische sfeer uit, gecombineerd met moderne prestaties voor een unieke rijervaring.

Met zijn krachtige 689cc parallel-twin motor levert de XSR 700 Tribute Edition indrukwekkende prestaties, terwijl het design teruggrijpt naar de gouden dagen van motorrijden. Het unieke kleurenschema en de retro-geïnspireerde graphics roepen herinneringen op aan legendarische Yamaha-motoren, waardoor elke rit een reis door de tijd wordt.

De Tribute Edition wordt geleverd met exclusieve details, zoals een stijlvolle tankafwerking en een met de hand afgewerkt zadel, waardoor deze motorfiets een echt verzamelobject wordt voor liefhebbers van klassieke en moderne motoren.

Geniet van het gemak van geavanceerde technologie, waaronder een digitaal instrumentenpaneel en LED-verlichting, terwijl je de tijdloze uitstraling van de XSR 700 Tribute Edition bewondert. Dit is niet zomaar een motorfiets; het is een eerbetoon aan de erfenis van Yamaha en een viering van de passie voor motorrijden.

Of je nu een doorgewinterde rijder bent die herinneringen ophaalt aan vroeger, of een nieuwkomer die verliefd wordt op de charme van klassieke motoren, de Yamaha XSR 700 Tribute Edition biedt een unieke kans om de essentie van het rijden te ervaren in een stijl die de tand des tijds heeft doorstaan.

Mis je kans niet om deel uit te maken van deze eerbetuiging aan de motorhistorie. Bezoek onze showroom vandaag nog en ervaar zelf de tijdloze elegantie van de Yamaha XSR 700 Tribute Edition. Elke rit wordt een reis terug in de tijd, doordrenkt met de geest van Yamaha's legendarische erfgoed. Grijp deze unieke kans en maak jouw eigen motorlegende!