Yamaha

Yamaha YFM 90 R

+2
€ 2 999,99 BTW verrekenbaar
*** Missing
YFM90R3
88 cm³
5 kw / 7 cv
Benzine
Blauw
1 km

Omschrijving


Ontdek Plezier en Avontuur met de Yamaha YFM90R - Perfect Voor Jonge Rijders!

Betreed de wereld van off-road opwinding met de Yamaha YFM90R, een ATV die speciaal is ontworpen voor jonge avonturiers die de basis van off-road rijden willen leren. Deze jeugd-ATV biedt niet alleen urenlang plezier, maar ook een veilige en gecontroleerde omgeving om essentiële rijvaardigheden te ontwikkelen.

Met een betrouwbare 90cc-viertaktmotor levert de YFM90R voldoende vermogen om elke rit spannend te maken, terwijl de automatische transmissie het gemakkelijk maakt voor beginners om zich te concentreren op het leren van de basisprincipes van het rijden zonder zich zorgen te maken over schakelen.

De compacte en wendbare vormgeving van de YFM90R maakt het gemakkelijk voor jonge rijders om vertrouwd te raken met het besturen van een ATV. De duurzame ophanging zorgt voor een soepele rit, zelfs op ruig terrein, terwijl de elektrische start het starten een eenvoudige en probleemloze ervaring maakt.

Veiligheid staat voorop bij de YFM90R, met functies zoals een verstelbare snelheidsbegrenzer, zodat ouders de snelheid kunnen aanpassen aan het vaardigheidsniveau van hun kind. De aanwezigheid van handige veiligheidsfuncties, zoals een dodemanskoord en geïntegreerde voetsteunen, biedt gemoedsrust aan ouders terwijl hun jonge rijders plezier beleven.

Of het nu gaat om het verkennen van het achtertuinparcours of het leren van verantwoordelijkheid op de paden, de Yamaha YFM90R opent de deur naar een wereld van jeugdig avontuur. Bezoek onze showroom vandaag nog en ontdek waarom de YFM90R de ideale keuze is voor jonge enthousiastelingen die hun eerste stappen willen zetten in de opwindende wereld van off-road rijden. Laat het avontuur beginnen!