Yamaha

Yamaha YZF-R7 35 Kw

€ 10 099,00 BTW verrekenbaar
*** Missing
22009
689 cm³
35 kw / 48 cv
Benzine
Yamaha black
1 km

Omschrijving


Ervaar de Essentie van Sportiviteit met de Yamaha YZF-R7 35 kW - Wendbaar, Krachtig en A2-Vriendelijk!

Betreed het domein van compromisloze sportiviteit met de Yamaha YZF-R7 35 kW, een motorfiets die krachtige prestaties en wendbaarheid combineert, terwijl hij voldoet aan de A2-rijbewijsbeperkingen. Of je nu een doorgewinterde rijder bent of net begint aan je motoravontuur, de YZF-R7 35 kW opent de deur naar opwindende en beheersbare sportieve ritten.

Onder de kuip van de YZF-R7 35 kW huist een hoogtoerige 689cc parallel-twin motor, speciaal afgestemd om te voldoen aan de A2-rijbewijsnormen. Met een indrukwekkende vermogensafgifte en soepele gasrespons levert deze motorfiets opwindende prestaties die passen bij het sportieve karakter van de R-serie.

Het gestroomlijnde ontwerp van de YZF-R7 35 kW weerspiegelt zijn sportieve ambities. Met agressieve lijnen, een opvallende koplamp en een aerodynamische kuip, trekt deze motorfiets de aandacht waar je ook gaat. Het lichte en wendbare chassis, samen met geavanceerde wielophanging, biedt nauwkeurige controle en vertrouwenwekkende wendbaarheid.

Dankzij het A2-vriendelijke vermogen behoudt de YZF-R7 35 kW zijn karakteristieke sportieve eigenschappen, terwijl het toegankelijk is voor rijders die zich nog in het beginstadium van hun motorreis bevinden. De ergonomische zithouding zorgt voor comfort, terwijl de geavanceerde technologieën zoals ABS en tractiecontrole bijdragen aan een veilige en plezierige rit.

Bezoek onze showroom vandaag nog en ontdek waarom de Yamaha YZF-R7 35 kW de ideale keuze is voor diegenen die streven naar sportiviteit zonder concessies te doen aan de rijbeperkingen. Laat de opwinding beginnen en ervaar de vrijheid van de weg met de YZF-R7 35 kW - waar prestaties en beheersbaarheid samenkomen voor een onvergetelijke rijervaring!