Yamaha

Yamaha YZF-R7 .

+2
€ 9 520,57 BTW verrekenbaar
*** Missing
R7
689 cm³
55 kw / 75 cv
Benzine
Icon Blue
1 km

Omschrijving


Domineer de Straten met de Yamaha YZF-R7 - Voorzien van Optioneel Akrapovic Uitlaatsysteem, Sportief Windscherm en Quickshifter!

Stap in het rijk van sportieve perfectie met de Yamaha YZF-R7, nu geüpgraded met een reeks premium opties die de rijervaring naar een hoger niveau tillen. Met het optionele Akrapovic uitlaatsysteem, sportieve windscherm en quickshifter wordt elke rit een symfonie van kracht, stijl en geavanceerde technologie.

De hartslag van de YZF-R7 blijft dezelfde hoogtoerige 689cc parallel-twin motor, maar met de toevoeging van het Akrapovic uitlaatsysteem wordt het geluid naar een heel nieuw niveau getild. Geniet van het diepe, meeslepende geluid terwijl je door de straten snelt, waardoor je niet alleen opvalt, maar ook de prestaties optimaliseert.

Het sportieve windscherm voegt niet alleen een agressieve uitstraling toe aan het ontwerp, maar vermindert ook de luchtweerstand, waardoor je een gestroomlijnder en zelfverzekerder profiel krijgt tijdens hoge snelheden. Het biedt ook extra bescherming tegen de elementen, waardoor je comfortabel blijft, zelfs bij hogere snelheden.

Met de toevoeging van de quickshifter wordt schakelen een naadloze en moeiteloze ervaring. Geniet van razendsnelle, handsfree schakelmomenten, waardoor je je volledig kunt concentreren op de weg en de bochten.

Het gestroomlijnde ontwerp van de YZF-R7 wordt versterkt door deze optionele toevoegingen, waardoor de motorfiets niet alleen opvalt in de menigte, maar ook de prestaties optimaliseert voor de meest veeleisende rijders.

Bezoek onze showroom vandaag nog en ervaar zelf waarom de Yamaha YZF-R7 met het Akrapovic uitlaatsysteem, sportieve windscherm en quickshifter de ultieme keuze is voor liefhebbers van sportieve motorfietsen. Laat elke rit een viering zijn van geluid, snelheid en geavanceerde technologie met deze opwindende upgrade.